Chinese (Traditional) Greek Italian Macedonian Romanian Russian Serbian Spanish

Други изделия


Изработка уеб сайтове

Подпрозоречни первази


Подпрозоречни первази -  подпрозоречни дъски - подпрозоречни плотове - подпрозоречни камъни.

 


От естествен камък - Мрамор:  Произвеждаме подпрозоречни первази от египетски мрамор който е значително по твърд и плътен от варовикаи то на цени по-добри от тези на варовика.  Мрамора има по-висока степен на полиране от варовика и не е порест като него. Много по трудно се замърсява и лесно и бързо се почиства. Изготвяме всякакви размери по желание на клиента( до 2.9м в дължина). 

От естествен камък - гранит:  Гранита е най-устойчивия на външни влияния естествен материал. Фирмата разполага с производствена база във Варна с най-съвременно оборудване за масово производство на подпрозорчни первази с идеално полиране на заоблените краища.  Всяка подпрозоречна дъска може да бъде заоблена или с фаска, обработена както по дългата така и по една или две къси страни.

От гранотогрес: В някой случаи подпрозоречен перваз от гранитогрес е по-подходящ от колкото такъв от естествен материал като мрамор и варовик защото е с по-висока степен на полиране и не е порест. То ест много по трудно се замърсява и лесно и бързо се почиства. Гранитогресните первази са могат да са с дължина до 120см и дебелина до 1,5см или с подлепка с обща дебелина 3 см. Произвеждат се с гореописаното оборудване и могат да са полирани до ослепителен блясък заради плътността и твърдостта на гранитогреса.

  Външни и вътрешни подпрозоречни первази:  При изготвянето на външни подпрозоречни первази от долната страна се прави канал - водобран ( капкобран или водокап) който не дава възможност на водата която се стича по перваза да плъзва по стената. При вътрешните первази това не е необходимо.

Цени:  Всяка цена се определя в зависимост от широчината на перваза, дебелината и вида на материала от който се изработва.  
Вижте нашите цени на линеен метър за различни размери - Ценова листа

  • ЮНИТ ИНТЕРИОР ООД разполага с опитни специалисти  и високо технологично оборудване.
  • От материали на НИСКИ ЦЕНИ чрез апликиране и вграждане на други материали  се постига ЕФЕКТ на изключително красиви, уникални за всеки отделен проект  и скъпо изглеждащи  решения.

 

01_podpr
02_podpr
03_podpr
04_podpr
DSCN2234
DSCN2235
DSCN2236
DSCN2239