Chinese (Traditional) Greek Italian Macedonian Romanian Russian Serbian Spanish

Други изделия


Изработка уеб сайтове

Подпрозоречни первази


Подпрозоречни первази -  подпрозоречни дъски - подпрозоречни плотове - подпрозоречни камъни.

 


От естествен камък - гранит:  Гранита е най-устойчивия на външни влияния естествен материал. Фирмата разполага с производствена база във Варна с най-съвременно оборудване за масово производство на подпрозорчни первази с идеално полиране на заоблените краища.  Всяка подпрозоречна дъска може да бъде заоблена или с фаска, обработена както по дългата така и по една или две къси страни.

От гранотогрес: В някой случаи подпрозоречен перваз от гранитогрес е по-подходящ от колкото такъв от естествен материал като мрамор и варовик защото е с по-висока степен на полиране и не е порест. То ест много по трудно се замърсява и лесно и бързо се почиства. Гранитогресните первази са могат да са с дължина до 120см и дебелина до 1,5см или с подлепка с обща дебелина 3 см. Произвеждат се с гореописаното оборудване и могат да са полирани до ослепителен блясък заради плътността и твърдостта на гранитогреса.

 
Външни и вътрешни подпрозоречни первази:  При продажбата на външни подпрозоречни первази от долната страна се прави канал - водобран ( капкобран ) който не дава възможност на водата която се стича по перваза да плъзва по стената. При вътрешните первази това не е необходимо.

Цени:  Всяка цена се определя в зависимост от широчината на перваза, дебелината и вида на материала от който се изработва.  
Вижте нашите цени на линеен метър за различни размери - Ценова листа

  • ЮНИТ ИНТЕРИОР ООД разполага с опитни специалисти  и високо технологично оборудване.
  • От материали на НИСКИ ЦЕНИ чрез апликиране и вграждане на други материали  се постига ЕФЕКТ на изключително красиви, уникални за всеки отделен проект  и скъпо изглеждащи  решения.

 

01_podpr
02_podpr
03_podpr
04_podpr
DSCN2234
DSCN2235
DSCN2236
DSCN2239
 
 
 
 

 
Кухненски плотове от последно поколение гранитогрес  без фуги с размери до 3х1 метра.  
Вижте видео за технологията на гранитогреса тук!
 plot 
Юнит Интериор ООД - директен вносител на гранит, гранитогрес, ламиниран паркет и санитарен фаянс от Европа и Китай.
Високо качество на гранитогрес от всички ценови групи, точни размери, износоустойчивост в съчетание с трактивни цени и безплатен дизайн е наша фирмена политика.
ЮНИТ ИНТЕРИОР ООД разполага с опитни специалисти  и високо технологично оборудване.
От материали на НИСКИ ЦЕНИ чрез апликиране и вграждане на други материали  се постига ЕФЕКТ на изключително красиви, уникални за всеки отделен проект  и скъпо изглеждащи  решения.

 

  • Продажби на едро и дребно на:
- Гранитогрес полиран за обществени помещения, офис, хол, коридор, кухня.

- Гранитогрес матиран за хол, коридор, кухня, за подове на баня.

- Гранитогрес  външен - тип рустик, студоустойчив, подходящ за външни настилки, тераса, двор.

- Класически - бял, черен и специални гранитогреси - тип паркет, тип метал, тип травертин, тип венге, имитация на дърво, както и технически гранитогрес тип сол пипер.

- Ламиниран паркет 8.3мм  HDF - 12 модерни цвята със система двоен клик подходяща за големи помещения.

  • Конкурентна цена. Големи количества на склад. Специални цени за инвеститори и строителни фирми.

Модерна производствена база за изработване на прави стъпала, вити стъпала, подпрозоречни первази, мивки за баня, кухненски плотове, барплотове, нестандартни дизайнерски решения на бани, фасадни облицовки.

 

  • Цех за поточно масово производство на  стъпала , шапки, подпрозоречни плотове.
  • Последно поколение оборудване за координатно рязане с високо налягане водно-абразивно рязане ( WATERJET ) -необходимо за рязане на нестандартни форми дава възможност за създаване на уникален дизайн от гранит и гранитогрес на бани, пана за под и стени, като качеството на произведените изделия е по високо от от това на лазерно рязаните.
  • Машина за 3D гравиране за производство от подови плочки на фризове и декори.
  • Машина за лазерно гравиране създава уникални рисунки и картини върху гранитогрес и гранит.


Безплатен дизайн проект на помещението Ви. За разлика от плочите от фаянс и теракот, гранитогреса е изключително здрав и позволява отрязване на елементи с дебелина под милиметър, което дава неограничени възможности за дизайнерски решения. Гранитогреса е еднороден по състав в цялата си дебелина и позволява заобляне и полиране и производство на изделия както за интериора като плотове и мивки, така и за екстериорни изделия като подпрозоречни плотове и шапки за тераси които са по дълготрайни от естествения материал и по евтини.  Избор на гранитни и гранитогресни пана по каталог и производство по ваше желание или модел.

Мрежа от магазини в София, Варна, Слънчев бряг, Монтана.  Директни доставки в Пловдив, Бургас, Русе, Стара Загора.


 

 


Промоция на стъпала от гранит!


Комплект един брой стъпало до 130х33х2 и чело до 130х20х2
от естествен гранит G664
полирано и заоблено на 180 градуса, отрязване по Ваш размер.
Включен транспорт.
Включено ДДС.
Големи количества на склад.